Закон є закон: Київрада забрала 8 га дніпровського берега у "гармоніста" Кучми та Януковича, закадичного друга Кобзона

​Київрада розірвала договір оренди земельної ділянки на Дніпровській набережній з ГО "Міжнародний творчий центр Яна Табачника".

Парк-пляж у затоці Берковщина, який віддали Табачнику на 25 років. Фото camrador.livejournal.com

Відвідне рішення на засіданні 23 лютого підтримали 79 депутатів, повідомляють Патріоти Україниз посиланням на прес-службу Київради.

Мова йде про 8,15 га в районі затоки "Берковщина", які у 2003 році Київрада передала в оренду на 25 років міжнародній громадській організації "Міжнародний творчий центр Яна Табачника" для будівництва, експлуатації та обслуговування елітарного клубу "Честь маю".

Відзначається, що рішення не враховувало висновок Державного управління екології та природних ресурсів та не відповідало нормам Водного та Земельного кодексу України. Відповідно до цього, Київрада у 2005 році скасувала попереднє рішення та зобов'язала Головне управління земельних ресурсів КМДА припинити договір оренди відповідної земельної ділянки.

Однак в 2008 році, згідно з наступним рішенням, землю знову віддали в оренду "Міжнародному творчому центру Яна Табачника", що перешкоджало реалізації планів територіальної громади по створенню на цій ділянці парку "Берковщина".

У зв’язку з цим Київрада розірвала відповідний договір оренди.

Як відомо, за задумом головного архітектора проекту Сергія Бабушкіна, на 8 га Дніпровської набережної планували звести висотку у 200 м (на нижніх поверхах офіси, а на верхніх готель), творчий центр, концертний зал на 3,7 тисячі та паркінг на 1 тисячу місць.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...