"Закрийте рота!": Кужель "зчепилася" з Гончаренком у кулуарах Ради (відео)

Народні депутати Олексій Гончаренко (БПП) та Олександра Кужель ("Батьківщина") влаштували словесну перепалку в кулуарах Ради, повідомляють Патріоти України.

Гончаренко давав коментар журналістам у зв'язку зі справою про підкуп виборців у місті Кілія Одеської області, де суд засудив жінку до 5,5 років позбавлення волі. До нього підійшла Кужель, й тут зав'язалася перепалка.

Нардеп Гончаренко стверджував, що засуджена в Кілії підкуповувала виборців нібито на користь "Батьківщини". Після тривалої суперечки Кужель порадила депутату "закрити рота" і додала, що БПП нібито планує фальсифікувати вибори.

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...

Корнієнко назвав умови остаточного ухвалення законопроєкту про заборону РПЦ

середа, 17 квітень 2024, 23:52

Розгляд у другому читанні урядового законопроєкту № 8371, який передбачає заборону в Україні релігійних організацій, афілійованих із російською православною церквою (РПЦ), залежить від рішення погоджувальної ради голів фракцій і груп парламенту щодо йо...