"Залиште всі справи на потім": Волонтерка закликала 14 жовтня провідати бійців АТО у військовому госпіталі

Пораненим українським героям буде приємна увага і небайдужість простих українців.

Ілюстрація: ЖЖ

Волонтер Наталія Юсупова закликала всіх українців провідати в лікарнях наших бійців в День захисника 14 жовтня. Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Скоро День Захисника Вітчизни .. Найголовніше на сьогоднішній день свято. Залиште всі свої справи на потім, приходьте в госпіталь і привітайте солдат! Їм буде дуже приємно .. Сергій, Толя, Ігор .. і ще багато інших хлопців, вони наш захист і гордість!", - написала Наталя.

Нагадаємо, що 14 жовтня в Україні відзначається державне свято - День захисника. З 2015 року цей день вважається неробочим.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...