Залишились лише шалені "скрепи": Росіяни вже не розуміють агресивну зовнішню політику Путіна (статистика)

Кількість російських громадян, які підтримують зовнішньополітичний курс президента Володимира Путіна, протягом двох останніх років знизилася на два відсотки.

Це підтверджують дані соціологічного опитування «Левада - Центру», в ході якого жителям Росії поставили запитання про те, що їм подобається і не подобається в главі держави, передають Патріоти України.
В тому числі, в березні 2016 року 22% респондентів стверджували, що підтримують зовнішню політику, і називали це плюсом президента. Уже в липні поточного року таку відповідь дали 16% опитаних. На думку 17% респондентів, президент захищає державні інтереси країни. Це на 8% менше результату 2016 року.
Також істотно зросла кількість росіян, які назвали Путіна досвідченим політиком, - з 33% в 2016 році до 49% в липні 2018 року. У числі інших плюсів президента третина опитаних вказали на «енергійність і рішучість», 22% називають Путіна далекоглядним політиком.
Опублікував: Олег Устименко

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...