Замах на Олега Михайлика: Активіст розповів, кого вважає замовником (відео)

Одеський політик та активіст Олег Михайлик дав першу після нападу прес-конференцію, в ході якої розповів, кого вважає замовником замаху на нього, повідомляють Патріоти України.

Михайлик заявив, що підозрює чинного міського голову Одеси Геннадія Труханова у причетності до нападу на нього. Він натякнув на це, пояснивши, що не мав конфліктів більше ні з ким, окрім мера та представників мерії. Чому замовили? Сказати нескладно. Жодних конфліктів, окрім як зі структурами, безпосередньо пов'язаними з Одеською міською владою і особисто мером Трухановим, у мене ніколи не було і немає, – сказав Михайлик.

Окрім цього, він наголосив, що не знає трьох осіб, яких затримали за підозрою у замаху на нього. "Я досі не знаю, кого конкретно затримали. Я ніколи у своєму житті не перетинався, не мав справ і не планував мати справи з кримінальними елементами. У мене є великі сумніви, що саме ці люди є навіть не те, що замовниками... Я не бачу, чому вони можуть бути замовниками або навіть виконавцями. Хто замовники – я сподіваюся, що з'ясує слідство", – додав активіст. Михайлик розповів, кого вважає замовником нападу:

Джерело: ТСН.ua

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...