Замість Шокіна: У Порошенка є 4-5 кандидатів на посаду генпрокурора, - Луценко

Президент розглядає можливі кандидатури на посаду очільника ГПУ в ході дискусій з юристами, співробітниками правоохоронної системи, жертвами правоохоронної системи і політиками, пояснив голова фракції БПП.

Юрій Луценко. Фото:www.gazeta.ks.ua

Президент України Петро Порошенко розглядає до п'яти кандидатів на посаду генерального прокурора. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив голова фракції БПП Юрій Луценко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо TV.

"Щонайменше 4 або 5 кандидатів Петро Олексійович Порошенко розглядає в ході дискусій з юристами, співробітниками правоохоронної системи, жертвами правоохоронної системи і політиками", - наголосив він.

Як відомо, 3 квітня Петро Порошенко своїм указом звільнив з посади генерального прокурора Віктора Шокіна.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...