"Замість того, щоб розслідувати ці документи два роки, ми використовуємо якісь валізи з компроматом": Порошенко про "чорну бухгалтерію" регіоналів

Президент заявив, що у нього немає ніяких конфліктів з Віктором Трепаком, який передав документи в НАБУ і все ще залишається кадровим офіцером СБУ.

Петро Порошенко під час прес-конференції. Фото:rian.com.ua

Президент України Петро Порошенко заявив про те, що не бачив цих документів до тих пір, поки їх не оприлюднили. Про це він заявив на своїй прес-конференції, інформують Патріоти України.

Порошенко зазначив, що правоохоронні органи є джерелом даного пакету документів. "Я розчарований тим, що замість того, щоб розслідувати ці документи два роки, ми використовуємо якісь валізи з компроматом", - говорить президент.

Крім того він заявив, що у нього немає ніяких конфліктів з Віктором Трепаком, який передав документи в НАБУ і все ще залишається кадровим офіцером СБУ.

"Якщо у Трепака були ці документи, як у генерала або офіцера СБУ, він повинен був або доповісти керівництву, або порушити кримінальну справу і визначити за підсудністю, за якими статтями і хто її повинен розслідувати", - зазначив глава держави, додавши, що він давно повинен був порушити справу за цими документами, а в даний момент, повівся як політик.

"Захід поступово трансформує своє бачення": Жовтенко пояснив, чому союзники часто вагаються з допомогою Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:44

Лідери західних країн нерідко зволікають із рішеннями про надання Україні певних видів озброєння. Це пояснюється тим, що їм доводиться зважати на багато факторів, серед яких політична позиція союзників, політична позиція опонентів всередині країни, а т...

"Ми не можемо дозволити Україні впасти": Конгресмен назвав умову, за якої США можуть втрутитися у війну в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:28

Лідер демократів у Палаті представників США Хакім Джеффріс назвав умову, за якої американські війська втрутяться у війну в Україні. Про це інформує CBS News, передають Патріоти України. . Джеффріс наголосив на важливості подальшої підтримки України у ...