Запахло смаженим? Головнокомандувач військовим флотом Росії подав у відставку, - ЗМІ

Причиною рапорту про відставку став начебто стан здоров'я.

Віктор Чірков. Фото:en.tengrinews.kz

Головнокомандувач військово-морським флотом Росії Віктор Чірков подав рапорт про звільнення. Про це повідомило джерело в Міноборони Росії, передають Патроіти України з посиланням на ТАСС.

"Чірков приблизно два тижні тому написав рапорт про відставку у зв'язку зі станом здоров'я, що не дозволяє йому виконувати обов'язки головкому. Очікується, що новим головнокомандувачем ВМФ буде призначений адмірал Володимир Корольов, який зараз тимчасово виконує обов'язки головкому", - повідомило джерело.

"Разом ми обов'язково досягнемо успіху": Путін звернувся з цинічною заявою до жителів окупованих територій Донбасу

субота, 11 травень 2024, 11:27

Президент Росії Володимир Путін привітав жителів захоплених територій Донеччини та Луганщини із 10-річчям "утворення республік", а насправді - з десятим роком окупації. Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди. У своєму "вітанні" жителів...

Воєнні злочини, за які доведеться відповісти: У ГУР ідентифікували 29 окупантів, які запускають по Україні ракети "Кинджал"

субота, 11 травень 2024, 10:59

У Головному управлінні розвідки МО встановили особи 29 військовослужбовців РФ, які обстрілюють територію України гіперзвуковими ракетами "Кинджал" Про це повідомляє ГУР МО. "Оперативники та аналітики Головного управління розвідки Міністерства оборони У...