Запасаємось попкорном: У Росії з'явився новий епітет, який росіяни почали використовувати на адресу України

У зв'язку із затриманням судна «Норд» з окупованого Криму в Росії почалася справжня істерика, яка, напевно, змусила росіян втратити здоровий глузд.

У МЗС РФ вигадали черговий "геніальний" перл про українців. Фото: РБК.

«Хунта», «бандерівці», «фашисти», «поїдателі снігурів» - все це добре знайомі всім українцям епітети, якими росіяни останнім часом обзивають громадян України, але тепер з'явилася нова характеристика нашої країни. Тепер Україна - це «піратська держава», інформують Патріоти України.

У зв'язку із затриманням судна «Норд» з окупованого Криму в Росії почалася справжня істерика. Росіяни вимагають повернути судно і продовжують самі себе переконувати з новою силою, що «Крим - наш», тобто російський. Про це у своєму відеоблозі зазначив український журналіст Роман Цимбалюк. «Хочеться сказати росіянам, що, якщо вони щось украли рік, два або три роки тому, то це не означає, що воно стало російським, це означає, що вони користуються краденим», - зазначив журналіст.

За його словами, найсмішніше, що заявили в російському МЗС - це те, що українська влада, затримавши судно «Норд», просто хотіла помститися кримчанам за їх свідомий вибір в 2014 році. Цимбалюк зазначає, що на цю тему вже було сказано дуже багато, до того ж, першою особою російської держави. Путін вже не один раз розповідав, що російська армія провела спецоперацію із захоплення Криму і ілюзію про те, що Крим добровільно приєднався до Росії можна залишити тільки довірливим громадянам РФ, а, якщо згадати, як відбувалося захоплення українських кораблів російським спецназом, то тоді питання про піратство матиме зовсім інший сенс.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...