Експрес "Гадя-Медведчук-Москва": "Заплатять своєю кров'ю", - Савченко закликала знищити теперішню українську владу

Нардеп вважає, що в Україні назріває нова революція. Вона її бажає, як і крові теперішніх можновладців. От тільки питання, кому "героїня України" робить місце на Печерську. Куму Путіну та своїм друзям з "молодих республік"?

Надія Савченко. Фото: rbc.ua

Чиновники, які прийшли до влади в Україні "на крові" після Євромайдану, повинні відповісти за свої діяння. Про це заявила народний депутат Надія Савченко в ефірі телеканалу NewsOne, повідомляють Патріоти України.

"Історично, звичайно ж, правда визначиться, але чи будуть відповідати ті, хто винен у цьому, складно сказати. Подивимося як буде розвиватися шлях України. Якщо революція візьме реванш, то ті, хто прийшов до влади на крові, заплатять своєю кров'ю. Я сподіваюся, що так і буде, тому що це справедливо", - сказала вона.

Савченко також додала, що поки в Україні не буде справедливості, то і не варто чекати розвитку.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...