Заради Євробачення Міхеїл Саакашвілі помирився зі своїм запеклим ворогом (фото)

Одеський губернатор разом з Одеським міським головою Геннадієм Трухановим вирішили об'єднати зусилля для лобіювання Одеси як міста проведення міжнародного пісенного конкурсу в наступному році.

Саакашвілі та Труханов провели спільний брифінг. Фото: Думська.

В Одесі відбувся перший спільний брифінг губернатора області Михайла Саакашвілі і мера городи Геннадія Труханова, які є запеклими політичними суперниками. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думська".

Політики об'єднали зусилля для лобіювання Одеси як міста для проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Видання відзначає, що сьогоднішній спільний брифінг — перший після призначення Саакашвілі на посаду голови ОДА і обрання Труханового міським головою.

До цього політики лише раз з'явилися перед пресою разом - під час підписання меморандуму про відкриття Центру обслуговування громадян в Одесі.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...