Заради змін: Сакварелідзе анонсував створення нової партії в Україні

У новостворений рух будуть входити талановиті і некорумповані люди, які хочуть щось змінити в цій країні, пояснив екс-заступник Генпрокурора.

Давид Сакварелідзе під час лекції в КНУ імені Шевченка. Фото:http://www.pravda.com.ua/

Екс-заступник генерального прокурора України і колишній прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе анонсував створення нової української партії. Про це він заявив під час лекції в КНУ імені Тараса Шевченка, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Днями все буде озвучено. Туди (в нову партію - ред.) будуть входити талановиті і некорумповані люди, які хочуть щось змінити в цій країні", - сказав Сакварелідзе.

Як пише видання, він не підтвердив і не спростував, чи буде в партію входити голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі. Відповідаючи на питання, чи створюється партія на основі "Руху за очищення" Сакварелідзе зазначив, що ця організація вже "зробила свою справу".

"Рух за очищення" свою справу зробила. Поміняли прем'єр-міністра, змінюється генпрокурор. Тобто рух свою справу вже завершив. Поки більше нічого говорити не можу", - сказав Сакварелідзе.

"Чисткам" бути? Розвідка Великобританії дізналася про допит у Росії ще одного заступника Шойгу

середа, 1 травень 2024, 15:30

За даними британської розвідки, російська ФСБ допитала першого заступника міністра оборони РФ Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві, передають Патріоти України. Деталі: Як зазначено, до розслідування справи заступника міністра оборони Р...

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...