Зарозумілі скрепи: У Путіна огризнулися з приводу відмови країн Балтії від коаліції з РФ

Оточення Путіна намагається вдавати, що іронічно жартує з поганою міною.

Олексій Пушков. Фото:korrespondent.netГлава комітету Держдуми з міжнародних справ Росії Олексій Пушков з єхидством прокоментував відмову країн Балтії брати участь у коаліції по боротьбі з "Ісламською державою", якщо до її складу увійде Росія. Про це він написав у своєму Twitter, зазначають Патріоти України.



"Кто там еще не будет участвовать в коалиции? Латвия и Эстония? В Ракке (місто в Сирії під контролем ІД – ред) сегодня праздник! Именно участия этих держав больше всего боялся ИГИЛ", - написав Пушков.

Відзначимо, що лідери Латвії, Литви та Естонії виступили з даною заявою за підсумками зустрічі в литовській Паланзі.

"Литва не братиме участі в жодній новій коаліції, в якій Росія бере участь або хоче брати участь", - заявила президент Литви Даля Грібаускайте, передає видання Delfi.

Естонський лідер Тоомас Хендрік Ільвес, аргументуючи відмову своєї країни брати участь в коаліції, назвав Росію "агресором".

Президент Латвії Раймонд Вейоніс, у свою чергу, закликав не перемикати уваги з України на ситуацію біля південних кордонів Євросоюзу.

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...

"Росіяни з добу не могли зрозуміти, чому ми з'явились там, де нас не було": Нацгвардія просунулась у Серебрянському лісі

вівторок, 23 квітень 2024, 20:15

Національна гвардія України має певні успіху в районі Серебрянського лісу у Луганській області. Трьом бригадам вдалося повернути частину території. Про це повідомив командувач Нацгвардії Олександр Півненко в інтервʼю LIGA.net, передають Патріоти Україн...