Зарплата президента: Стало відомо, скільки заробляє Порошенко

Фото: 5.ua

Офіційна зарплата президента України Петра Порошенка в жовтні склала всього 28 тисяч гривень або близько тисячі доларів США. Про це заявили в його адміністрації, повідомляють Патріоти України.

При цьому податок на доходи фізичних осіб і військовий збір з нарахованої суми склали 5 460 гривень. Також в АП нагадали, що Порошенко віддає свою офіційну зарплату "на благодійні цілі".

Нагадаємо, що президент України задекларував понад 1 мільйон гривень процентного доходу від вкладів в банку. Зокрема, зростання доходу йде від вкладів в Міжнародному інвестиційному банку (МІБ).

Про це йдеться в повідомленні про суттєві зміни за поточний рік, внесеному 3 листопада в Єдиний державний реєстр декларацій. У документі зазначено чотири суми процентних доходів - 80 913 гривень, 97 151 гривня, 314 584 гривні і 589 845 гривень.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...