Заслужив: В Одесі поставили пам'ятник меру Труханову та його заступникам (фото)

"Від творчих одеситів Геннадію Труханову", - повідомляє загальна табличка під інсталяцією.

В Одесі поставили пам'ятник меру Труханову та його заступникам. Фото: gazeta.ua.

10 липня увечері на Думській площі в Одесі в рамках акції Антитруханівского майдану з'явилася скульптурна композиція, присвячена міському голові Геннадію Трухановому і його заступникам, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал "Одесская жизнь".

"Або ми заберемо у них весь їх інструмент, або вони повністю знищать наше чудове місто Одесу, нічого не залишивши нащадкам", - зазначив активіст Антитруханівского майдану Олег Михайлик.

На шинах навприсядки "височіє", спилявший дерево, вже відомий одеситам, чоловік-сокира, з табличкою "першому московському мерові Одеси", а внизу його підтримують фігури-заступники, зокрема, Янчук та Котляр.

"Від творчих одеситів Геннадію Труханову", - повідомляє загальна табличка.

У коментарях городяни встигли відзначити, що скульптурна композиція нагадує пам'ятник Катерині Другій на Катерининській площі.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...