"Завдяки силі і мудрості жінки мир вдасться зберегти", - Мирослава Гонгадзе про масштабну війну з Росією

Відома журналістка вважає, що Хілларі Клінтон під силу розробити нову політику стримування Росії і втримати світ від війни.

Мирослава Гонгадзе. Фото: 112 Украина.

Відома українська журналістка Мирослава Гонгадзе вважає, що в нинішніх реаліях Захід повинен розробити нову політику стримування Росії. В інтерв'ю "Апострофу" Гонгадзе прокоментувала прогноз американських генералів про "неминучу війну" з Росією, передають Патріоти України.

"Ми зараз є свідками предтечі холодної війни. І Росія, і США заявляють про загрозу своїй національній безпеці з боку один одного", - каже журналістка, відзначаючи серйозну дестабілізацію в світі, до якої призвели дії Путіна.

Гонгадзе додає: "Потрібна нова політика стримування, і сподіваюся, що така відповідальна ноша стане посильною новому президентові США. Але я вірю в силу і мудрість жінки і думаю, що мир вдасться зберегти".

При цьому журналістка зазначила, що опитування громадської думки демонструють перевагу Хілларі Клінтон над Дональдом Трампом. Гонгадзе також вважає, що недавній секс-скандал з Трампом остаточно схилить шальки терезів на користь Клінтон: "У Трампа залишилося мало прихильників в республіканському істеблішменті. Навіть його власний віце-президент втратив аргументи в його захист. Має статися щось екстраординарне, щоб він отримав шанс на перемогу".

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...