Заводу Порошенка планують надати дозвіл торгувати зброєю (документ)

Кабмін розгляне питання про надання ПАТ "Завод "Ленінська кузня" право на експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для власного виробництва.

Завод "Ленінська кузня". Фото: yarejka.

Кабінет міністрів планує надати ПАТ "Завод "Ленінська кузня" право на експорт та імпорт товарів військового призначення. Відповідне рішення уряд має намір розглянути сьогодні на черговому засіданні Кабінету міністрів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українські Новини.

Згідно з проектом постанови уряду, текст якого є у розпорядженні видання, підприємству пропонується надати право на експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для власного виробництва на період - до 1 червня 2018 року.

ПАТ "Ленінська кузня" спеціалізується на виробництві танкерів-хімовозів, сухогрузів, контейнеровозів, морозильних риболовних траулерів, судів спеціального призначення, котельних агрегатів і судноремонті.

Основним акціонером компанії виступає ПАТ "Недиверсифікований корпоративний інвестфонд "Прайм Ессетс Капітал", раніше відомий, як фонд Петра Порошенка.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...