"Зажадають немовлят на сніданок": Путін відзначився "феєричною" заявою про українців

Президент Росії Володимир Путін вважає, що Захід усе пробачає українській владі - навіть "провокації". Він висловився в дусі російської пропаганди під час пленарної сесії "Створювати партнерство. Усувати розбіжності" в рамках 10-го щорічного інвестиційного форуму "ВТБ Капітал", повідомляють Патріоти України.

З приводу захоплення українських військових суден і моряків Путін заявив, що два співробітники Служби безпеки України "фактично керували цією спецоперацією (з порушення "кордону РФ"), явно заготовленою заздалегідь ... для того, щоб ввести воєнний стан у країні"

"Це гра на загострення. Це нечистоплотна гра всередині країни", – сказав президент РФ. "Мені іноді дивно дивитися... Сьогоднішня українська влада з успіхом продає антиросійські настрої – у них іншого нічого вже не залишилося, нема чого продавати", – сказав Путін.

"Таке враження: чого вони не зроблять – їм усе сходить з рук. Якщо вони зажадають сьогодні немовлят на сніданок – їм, напевно, подадуть і немовлят. А що ж, скажуть, вони хочуть їсти – з цим нічого не поробиш", – заявив він. За словами російського лідера, "це дуже короткозора політика".

"Вона ні до чого доброго не призведе. Бо вона розслабляє сьогоднішнє українське керівництво. Розслабляє їх таким чином, що не спонукає і до нормальної політичної роботі всередині країни, і до проведення нормальної економічної політики", – заявив Путін

"Адже там і з економікою проблеми, і в соціальній сфері – біда, і з фінансами – з простягнутою рукою весь час стоять, клянчать гроші у Міжнародного валютного фонду. Але колись же треба буде віддавати, майбутнім поколінням. І з точки зору організації взаємодії з сусідами – теж нічого доброго не відбувається", – сказав він.

При цьому Путін упевнений: "Як би там не було, хто б сьогодні при владі в Києві не був – російський і український народи назавжди залишаться братніми, дуже близькими народами". "Ця піна політична зійде, спаде. Український народ коли-небудь дасть оцінку сьогоднішньому керівництву так само, як грузинський народ дав оцінку діяльності (Міхеіла) Саакашвілі", – заявив президент РФ.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...