"Зажравшийся гнусный символ коррупции", - Саакашвілі про нового прокурора Одещини (відео)

Ті, хто його призначили, повинні бути покарані, вважає голова Одеської області.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:obozrevatel.com

Микола Стоянов, який був відновлений на посаді прокурора Одеської області, замість раніше звільненого Давида Сакварелідзе - символ корупції. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі, передають Патріоти України.

"Сьогодні прокурором Одеської області, через день після того як президент України прийняв Сакварелідзе, обіцяв його поновити на посаді і полетів в Америку, через кілька годин урочисто представили прокурором Одеської області Миколу Стоянова.

Хто такий Стоянов? Це символ, самий відчайдушний, самий мерзенний символ корупції, який може бути в Україні. Це мультимільйонер, старий прокурор, який зажерся і був замішаний в усіх справах про рекет, вимагання, кришування, підтримку сепаратизму", - сказав Саакашвілі.

Він додав: "Я завтра поїду в Одесу, мобілізую громадськість. Я не збираюся це ковтати. Ті, хто його призначили, повинні бути покарані".

"Я ще повинен поговорити про це з президентом, тому що він був у повітрі, я намагався з ним зв'язатися. У цій країні такі речі узгоджуються з президентом. Зараз вони мотивують, що це було судове рішення. Мені хочеться вислухати думку президента на цей рахунок", - заявив Саакашвілі.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....