"Здивувало не те, що Моторолу вбили, а то, що це сталося так пізно", - Казанський

Бойовик забагато знав і до того ж став некерованим.

Терорист Моторола. Фото: ЖЖ

Польові командири серед бойовиків на Донбасі стають тягарем, коли йде політичний процес. Про це в ефірі "Громадського радіо" заявив журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

"Польові командири потрібні на етапі активного конфлікту. Коли йде політичний процес, польові командири стають тягарем. Можливо, люди Мотороли здійснювали обстріли, які не вписувалися в стратегію Росії. Завдання Росії полягало в тому, щоб інтегрувати захоплені території Донбасу назад в Україну на своїх умовах. Реалізації мирного мінського сценарію заважали такі відморожені польові командири. Цілком можливо, що Моторолу кілька разів попереджали, але побачили, що він некерований", - сказав Казанський.

На його думку, всіх активних польових командирів, які "проявили себе" на початку конфлікту на Донбасі, вже ліквідували, "зачистили" або відкликали. "Мене здивувало не те, що Моторолу вбили, а то, що це сталося так пізно. Канва, якої дотримується Росія при побудові маріонеткових республік, це обов'язково місцеві люди, які перебували на керівних постах ще до війни. Як правило, це люди з Партії регіонів, які в минулому очолювали міськради або працювали в прокуратурі або міліції. Моторола, який був громадянином Росії, був явно зайвим у всьому цьому. Мені здавалося, що його відкличуть, але чомусь його вирішили прибрати", - заявив Казанський. Він припустив, що Павлов "досить багато знав".

Арсеній Павлов (Моторола) - активний учасник збройного конфлікту на сході України, командир протитанкового спеціального підрозділу "ДНР", громадянин Росії. Брав участь в диверсійних і бойових діях на сході України з 2014 року.

Увечері 16 жовтня він загинув в Донецьку в результаті вибуху в ліфті. Бойовики "ДНР" поклали відповідальність за усунення Мотороли на "українську диверсійну групу". У той же час спікер українського МВС Артем Шевченко припустив, що Павлова знищили його ж спільники.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...