"Зеленський - суто телевізійний проект": Відомому шоумену напророкували серйозні проблеми на виборах

Володимир Зеленський - типовий кандидат "проти всіх". Його результат у соціологічних опитуваннях - прояв протесту українців проти системи. Таку думку висловив політичний експерт Тарас Загородній, повідомляють Патріоти України.

За словами політолога, перше місце Зеленського в соцопитуваннях - протест українців проти системи, політиків як класу. "Зеленському потрібно донести свій високий рейтинг до виборчих дільниць. Його електорат - міська молодь, яка, зазвичай, не ходить на вибори. В нього немає регіональних структур, які б могли це контролювати. Зеленський - суто телевізійний проект. А телевізором вибори ще ніхто не вигравав", - зазначає Тарас Загородній.

До того ж, розповідає експерт, Зеленський ще не вступав у кампанію по-справжньому. Реальна кампанія - це конкретні запитання про економіку, освіту і війну. Складно Зеленського уявити головнокомандувачем. Швидше, його головне завдання - вибори до Верховної Ради. Зеленський може потягнути партійний список на парламентських виборах. І він єдиний, хто може активно пройтися по електорату "Опоблоку".

Водночас, вважає Загородній, у Юрія Бойка зберігаються шанси на вихід до другого туру. А показник Порошенка може бути його стелею. Порошенко представляє владу, яка у нас завжди у всьому винна. Порошенко будує кампанію на соціальних і духовних питаннях - Томос, який додав трохи рейтингу. Але це має обмежений термін дії.

Цього тижня Центр соціальних та маркетингових досліджень "Социс", Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) та Центр Разумкова оприлюднили соціологічне дослідження щодо рейтингу кандидатів у президенти. Cеред тих, хто піде на дільниці і визначився з вибором, 23% підтримують шоумена й актора Володимира Зеленського. Ще 16,4% виборців проголосували б за Петра Порошенка, а 15,7% - за Юлію Тимошенко.

Соціологічна група "Рейтинг" також опублікувала результати опитування щодо президентських виборів у 2019 році. Відповідно до результатів опитування, 14,1% громадян України підтримують Володимира Зеленського. Трохи відстає у рейтингу Юлія Тимошенко - 13,1%. Ще 10,8% українців підтримують кандидатуру Петра Порошенка.

Джерело: 24 канал

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...