Зеленський завдасть серйозного удару по інституту президентства: Безсмертний попередив про небезпеку

Ці вибори завдадуть велетенського удару по інституту президенства завдяки таким, як Володимир Зеленський. Про це заявив кандидат у президенти Роман Безсмертний на YouTube-каналі "Хвиля", повідомляють Патріоти України.

"Власне ці вибори нанесуть серйозний удар по статусу інституту президенства. Саме завдяки таким особам, як Зеленський… У такому разі долю України визначатиме наступний парламент, а не президент", - сказав він.

На його думку, команда Зеленського "вкидає якісь речі, які впливають на його рейтинг", проте там немає змісту з погляду державної внутрішньої і зовнішньої політики.

"Найбільше, що я не терплю в будь-якій справі - це нефаховість. Ми маємо справу з хорошим актором, можливо, медіаменеджером, можливо, хорошим бізнесменом. Але ні я, ні ви не знаєте, хто такий політик Зеленський", - зазначив Безсмертний.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...