Зеленський знов пообіцяв зустріч з Путіним, - проросійські ЗМІ

Російські ЗМІ відразу підхопили цю інформацію і навіть почали робити прогнози.
Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

Кандидат у президенти України, шоумен і актор Володимир Зеленський повторив свою заяву про те, що готовий домовлятися з главою РФ Володимиром Путіним. Це нібито сталося на зустрічі із західними дипломатами, пише "Страна", посилаючись на джерела в дипломатичних колах. За їхніми даними, зустріч пройшла за ініціативою послів західних країн у представництві Європейського союзу в Україні, зазначають Патріоти України.

"Особливо на нього "насідала" посол Франції Ізабель Дюмон із питанням про рішення проблеми Донбасу. Коли він сказав, що має намір сісти за стіл переговорів з Путіним, посли у нього запитали – чи не боїться він, що Адміністрацію президента після цього спалять радикали?" – йдеться в публікації.

При цьому російські ЗМІ тут же підхопили цю інформацію і масово випустили новини про те, що Зеленський готовий зустрічатися з Путіним. Деякі зайшли далі і почали давати прогнози.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...