"Жодна держава у світі не домовляється із терористами": Боєць АТО про те, чому не можна вести перемовин з ворогом (відео)

"Якщо в нас іде антитерористична операція, то які можуть бути домовленості із терористами?" - каже військовий.

На крайніх позиціях на підступі до Мар’їнки, що на Донеччині, тримають оборону бійці батальйону «Донбас» у складі Збройних Сил України, повідомляють Патріоти України.

«Починаються обстріли о сьомій – восьмій вечора, як за розкладом. Стріляють зі стрілецької зброї, АГСів, працює снайпер, але здебільшого це провокаційний вогонь. Жодна держава у світі не домовляється із терористами. Якщо в нас іде антитерористична операція, то які можуть бути домовленості із терористами?» – каже солдат із позивним «Шансон».

«Якщо дивитись уночі у тепловізор на терикон, то він сяє як Лас-Вегас, позицій бойовиків там дуже багато. Стоять батареї мінометні калібру 82 мм і 120 мм, гаубиці по наших позиціях не стріляли, але снаряди пролітають повз нас. Між нами і сепаратистами всього одна вулиця, тобто переходиш через вулицю, і ти вже на «сепарській» території», – спокійно, без жодної емоції, розповідає «Діп», боєць батальйону «Донбас».

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...