Жириновський у передвиборчому ролику знов образив Україну (відео)

Федеральні телеканали почали щосили транслювати передвиборний ролик одіозного російського політика і претендента на посаду президента Володимира Жириновського.

Україна показана як «Малоросійський федеральний округ». Відео відповідного змісту опубліковано на YouTube каналі ЛДПР Воронеж, зазначають Патріоти України.

Сюжет показує нібито звичайний день Жириновського, в разі його обрання президентом Росії. У переліку новин дня є й така: «В столице Малороссийского федерального округа городе Киеве открылась выставка от Российской империи через советы к Российской республике 21 века».

В останній частині звучить слоган: «Так выглядели бы новости при президенте Жириновском». В еще одном предвыборном ролике Жириновского звучат понятия «Малороссийского и Новороссийского федерального округов».

Раніше під час передвиборних дебатів Жириновський пообіцяв, що Україна розвалиться. «Поляки заберут западные земли сегодняшней Украины. Венгры заберут Закарпатье, румыны – Буковину и Бессарабию, а нам достанется вся «Новороссию». Так что у нее нет будущего», - заявив він в інтерв'ю Deutsche Welle.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...