Життя чи існування: Співвідношення доходів і витрат простих українців шокує (відео)

Доходів українців вистачає тільки на те, щоб прожити.

Скільки витрачають на їжу в Україні на Польщі. Скріншот.

Їжа та речі першої необхідності – в ці слова в Україні вкладено поняття життя, а в інших країнах Європи це називається існуванням. Приємно те, що для існування в Україні потрібно менше коштів, ніж у інших країнах Європи. Але якщо порівняти із оплатою праці, то усе не так весело. Журналісти порівняли, скільки витрачають на їжу в Україні та Польщі - результати шокували. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 24.

108 євро або ж 3 140 гривень – стільки в середньому щомісяця витрачає українець на їжу й товари першої необхідності. Це найнижчий показник у Європі.

Для прикладу, аби прожити місяць у Варшаві потрібно 178 євро.

Проте якщо середня зарплата в Україні 150 євро, то у сусідній Польщі в місяць заробляють майже 700 євро.

Найвище цінується праця в Ліхтенштейні. У країні, де проживає 38 тисяч населення, в місяць отримують понад 5,5 тисяч євро.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...