"Жизнь удалась": У мережі обурені вчинком депутатки, яка кидає недопалки на асфальт і паркується у заборонених місцях (відео)

Втім, народним обранцям закон не писаний.

Ілюстрація: ЖЖ

До мережі потрапило відео, на якому видно, як депутат Верховної Ради Ірина Суслова вчинила дуже некультурно. Відповідне відео на своїй сторінці у соціальній мережі розмістив Всеволод Філімоненко, повідомляють Патріоти України.

Ірину Суслову, яка була обрана у Раду від «Самопомочi» зафільмували неподалік від «Океан Плаза» у Києві. Вона під’їхала на авто автомобілі класу люкс Audi A7 (він коштує від 70 000 $ в базовій комплектації). І не виходячи з свого авто, вона викинула недопалок на асфальт, але окрім цього її водій припаркував машину з усіма порушеннями правил дорожнього руху, зупинившись під знаком.

«Тепер головне вдало підібрати брендові шмотки для вечірнього ефіру, складно обдурити бабусь-глядачів, розповівши байку про любов до воїнів АТО, і не забути вже, напевно, в сотий раз звалити все погане в країні на дружину Авакова», - прокоментував відео Філімоненко .

А користувачі соціальних мереж відреагували на дану ситуацію наступним чином: «Суслова молодець, красива, блатна, явно, що не просте», «По виду неприємна особина, тягне цю цібарку як в останній раз! Фу ...», «Життя вдалось».

Нагадуємо, що 10 травня, у Сарненському районі Рівненської області, на вимогу поліцейських відмовився зупинятись автомобіль «MercedesBenz». Але його наздогнав наряд патрульних після чого з’ясували, що номерні знаки машини були із серії Верховної Ради, щоправда, старого зразку.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...