З'явилася реакція Саакашвілі на вибори в Грузії та попередні підсумки підрахунку голосів

За даними підрахунку 50% виборчих бюлетенів по всій країні правляча партія "Грузинська мрія" поки що набрала майже 50,5% голосів, опозиційний "Єдиний національний рух" (ЄНР), лідером якого є Саакашвілі - трохи більше 26,5%.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: скрін відео

На виборах у Грузії у парламент проходять правляча партія "Грузинська мрія" та опозиційний "Єдиний національний рух" (ЄНР), лідером якого є голова Одеської області, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі. Про це свідчать дані підрахунку 50% виборчих бюлетенів по всій країні, повідомляють Патріоти України з посиланням на DW.

"Грузинська мрія" поки що набрала майже 50,5% голосів, а ЄНР - трохи більше 26,5%. Саакашвілі зробив звернення до своїх прихильників, опублікувавши його на своїй сторінці в Facebook.

Він підкреслив, що головне зараз захистити кожен голос і кожен протокол, оскільки результати, які показали екзит-поли, виявилися несподіваними і для нього, передає "Грузія Online". За словами екс-президента Грузії, згідно з екзит-полами, у ЄНД є велика перевага над правлячою партією в більшості виборчих округів.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...