З’явився прогноз, що змусить Путіна звільнити політв’язнів (відео)

Небхідна активізація не тільки світової спільноти, але і самих українців.

Фото: ФБ

Акції з вимогою звільнення українських політв’язнів мають збирати кілька тисяч учасників. Це допоможе викликати ефективну реакцію міжнародної спільноти, розповів Ахтем Чийгоз, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, повідомляють Патріоти України.

На думку колишнього політв’язня, українське суспільство має активно долучатись до протестних заходів. Таким чином, це допоможе привернути увагу закордонних партнерів України до проблеми звільнення незаконно ув’язнених в РФ наших співгромадян.

"Одна справа - президент, міністр закордонних справ, ще хтось зі влади, правильно розставляє акценти і говорить про проблему світові. Ще до цього треба додати суспільство. Щоб на акції виходило не 100-200 чоловік у кращому випадку, а тисячі", - вважає Ахтем Чийгоз.

Це не дасть світовим лідерам ігнорувати українське питання. Адже суспільство покаже свою готовність відстоювати співвітчизників. Заступник голови Меджлісу наводить у приклад кримськотатарську спільноту, яка зазвичай масово мобілізується у захисті членів своєї громади.

Джерело: Факти.ICTV

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: