Зійдуться десь посередині? Володимир Зеленський знов заявив, що готовий вести двосторонні переговори з керівництвом Росії

"Зе!Президент" чомусь не дослухається до порад досвідчених міжнародників, про те, що неможливо вести рівноправні переговори з Росією, котра рівнею для себе вважає лише США

Кандидат у президенти комік Володимир Зеленський заявив, що в разі перемоги на виборах та погодження питання переговорів з міжнародними партнерами України, він готовий вести двосторонні переговори з Росією. Про це він сказав виданню "НВ", зазначають Патріоти України.

"Потрібно вести переговори. Необхідно відновити зустрічі в Нормандському форматі і залучати до багатосторонніх переговорів США та Велику Британію. Якщо ми разом з нашими союзниками і партнерами визнаємо за необхідне, то, можливо, потрібно буде і з Росією вести двосторонні переговори", - заявив кандидат у президенти.

Зеленський також вважає, що повинен зберігатися головний принцип: "ніхто не має права вирішувати щось щодо України без участі України".

Серед іншого Зеленський назвав три пріоритетні завдання на посту президента. Зокрема, припинення бойових дій на Донбасі, боротьба з корупцією та ремонт доріг.

"Я б хотів зробити все для того, щоб на сході України припинили стріляти, щоб більше не гинули наші люди", - заявив Зеленський.

"Потрібно виступати з українськими ініціативами з приводу припинення бойових дій, деокупації Донбасу та повернення Криму. З часу Мінських угод цих ініціатив з боку України фактично не було. Потрібна політична воля", - вважає він.

Ще однією запорукою миру Зеленський назвав сильну економіку і зробив акцент на побудові "потужної армії". Він також вважає, що вступ до НАТО має відбуватися через всеукраїнський референдум.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...