Зірвали "джек-пот": Бійці АТО поховали живцем терористів на Донбасі (відео)

У результаті потужного обстрілу обвалилася будівля, в якій переховувались бойовики, вони загинули.

Ілюстрація: goloskarpat.info

В інтернеті оприлюднили відео знищення українськими військовими мінометної позиції бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР"). Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив фонд "Повернись живим", повідомляють Патріоти України.

"Якось неподалік Красногоровки терористи вирішили обстріляти наші позиції з мінометів. Не встигли вони випустити третю міну, як почала прилітати "отвєточка". Звичайно, з дозволених БТР і БПМ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що бойовики боялися відступати на відкритій місцевості, тому сховались в цегляній будівлі, звідки майже щовечора обстрілювали сили АТО.

"Не зірвати такий "джек-пот", поховавши мінометників і кулеметників, ймовірно, вважалося б великим гріхом. З огляду на результат, дорога в пекло у терористів була досить швидкою - експресом!", - додали у фонді.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...