Зіткнення на Азові: По українських моряках стріляв їх "колега"-зрадник України (фото)

Одним з членів екіпажу прикордонно-сторожового корабля ФСБ РФ "Смарагд", який 25 листопада стріляв в український військовий катер "Бердянськ" у Чорному морі, виявився зрадник з числа колишніх військовослужбовців ВМС України. Про це пише сайт "Миротворець", повідомляють Патріоти України.

За даними розслідувачів, на фото нижче - нібито Дмитро Трібушін з Джанкоя, 1991 року народження, який у 2013 році закінчив севастопольську Академію ВМС ім. Нахімова, після чого служив у бухті Балаклава на прикордонному катері.

"У 2014 році після нападу російських загарбників на Україну вийшов в Одесу, однак відразу ж повернувся до Криму і присягнув російським окупантам. Тепер він плаває на кораблі ФСБ "Смарагд" і розстрілює наших моряків", - йдеться в повідомленні.

Яку саме посаду на ПСКР "Смарагд займає Трібушін і яка його роль в інциденті поблизу Керченської протоки, не уточнюється. У соцмережах немає користувача під таким ім'ям, однак на автомобільному сайті Drive2.ru є користувач "Дмитро Трібушін" з Севастополя 1991 року народження.

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...