Злочинці не знають куди бігти: Деканоїдзе про важливу перемогу Національної поліції

Голова Національної поліції зазначила, що в процесі боротьби з "кришуванням" малого бізнесу необхідно було зламати середню керівну ланку.

Хатія Деканоїдзе. Фото:zik.ua

Завдяки змінам у правоохоронній системі України багато злочинних кланів тепер не знають, куди їм йти з хабарами. Про це заявила глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе в інтерв'ю ЛІГА.Новости, повідомляють Патріоти України.

"Майже всі начальники райвідділів та начальник поліції Києва сьогодні нові. У нас є інформація, що дуже багато кланів - і злочинні, і економічні, і чиновницькі просто не знають, куди їм йти з хабарами, як вони звикли робити раніше", - заявила Деканоїдзе.

Деканоїдзе зазначила, що в процесі боротьби з "кришуванням" малого бізнесу необхідно було зламати середню керівну ланку.

"Ці ж керівники середньої ланки, отримували гроші у низових корумпованих правоохоронців, потім несли "частку" на самий верх. Почати очищення зверху - важче, з самого низу - не так ефективно, а вибити середню ланку в цьому ланцюзі я вважаю найбільш життєздатним сценарієм. І найбільш ефективним", - вважає Деканоїдзе.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...