"Злодійська шобла дуже погано мене знає": Саакашвілі відповів на звинувачення штабного служаки Лисенка

Протидія влади лише зміцнює рішучість боротися проти свавілля і за наведення порядку в Україні, запевнив голова Одеської області.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: 24tv.ua

Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі вважає, що спроби влади знайти злочин в його діяльності ні до чого не приведуть. Про це він заявив, відповідаючи на заяву спікера Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, який звинуватив Саакашвілі в порушенні військової цензури. "Щось пан Лисенко, який підпорядковується безпосередньо відповідному підрозділу Адміністрації Президента України, згадав про це через майже місяць після того, як я розповів про важкі умови служби на блокпостах в Маріуполі", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Далі голова Одеської ОДА пройшовся по владі, яка намагається знайти в його діяльності корупцію.

"Кілька днів тому до Києва викликали керівника СБУ в Одеській області Батракова і доручили йому розслідувати всі здійснювані нами проекти в Одесі, такі як: Відкритий митний простір, Центр обслуговування громадян і Громадська приймальня, цим же дуже інтенсивно зайнялися в ДСБЕЗ МВС.

Тобто одночасно СБУ, Міноборони і МВС отримали розпорядження зайнятися мною і нами. Нехай розслідують, чого немає все одно не знайдуть. Думаю, це відповідь на наші Антикорупційні форуми і на те, що в найближчі дні наш рух збирається широко розгорнуться одночасно у всіх регіонах України, а також на заяву Айвараса Абромавічуса, яку в кулуарах влади чомусь приписали мені, хоча колишній міністр економіки і мій друг діяв цілком самостійно.

Сумно, що вони розслідують те, що зробили ми і є досягненнями нашої команди замість того, щоб розслідувати те, чому в інших місцях не зроблено нічого. Злодійська шобла дуже погано мене знає, такими діями вони тільки зміцнюють мою рішучість боротися проти свавілля влади і за наведення порядку в Україні.

Зараз я перебуваю в Мюнхені, де з завтрашнього дня у мене почнуться зустрічі. Після закінчення мюнхенської конференції з безпеки повернуся і зроблю відповідну політичну заяву після того, як обговорю ситуацію, що склалася з нашою командою реформаторів", - заявив Саакашвілі.

Що стосується блокпостів в Маріуполі, то голова Одеської області додав, що волонтери виготовили нові сучасні контейнери і в найближчі дні їх повезуть до Маріуполя для установки на блокпостах.

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...

Є поранені й загиблий: Окупанти вдарила ракетами по інфраструктурі на Одещині (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:29

Сьогодні, 17 травня, російська терористична армія завдала ракетного удару по Одеській області, відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та поранених, інформують Патріоти України. В Одесі перший вибух пролунав приблизно о 15.20. Це сталося через ...