"Зливав" дані в Москву: У СБУ спіймали російського "крота"

Служба безпеки України (СБУ) виявила у своїх лавах російського агента, його заарештували 18 серпня. Обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Про це у середу, 22 серпня, заявив голова СБУ Василь Грицак, повідомляють Патріоти України.

"Ми виявили у своїх рядах, так би мовити, "крота". Цього "крота" відпрацювали, затримали, віддокументували. Обрано запобіжний захід - тримання під вартою", - розповів Грицак.

За його словами, затриманого співробітника СБУ заарештували 18 серпня. Водночас глава відомства не повідомив інших деталей.

"У нас у роботі є ще дуже багато справ, на жаль, за якими ми перевіряємо на можливу причетність до роботи на російські спецслужби як співробітників Служби безпеки, так і інших громадян України, які працюють або служать в інших установах і воєнізованих формуваннях", - додав Грицак.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...