ЗМІ повідомили про відставку голови Держприкордонслужби України

Уточнюється, що заяву на звільнення Віктор Назаренко написав з формулюванням "за станом здоров'я".

Віктор Назаренко. Фото:ГордонГлава Державної прикордонної служби Віктор Назаренко, який несподівано втратив свідомість на зустрічі президента Петра Порошенка зі своїм колегою з Білорусі Олександром Лукашенком, подав у відставку. Інформацію Апострофу у вівторок підтвердив спікер прикордонного відомства Олег Слободян, передають Патріоти України.

Уточнюється, що заяву на звільнення було написано з формулюванням "за станом здоров'я". Очікується, що сьогодні Порошенко призначить нового главу прикордонної служби. Ім'я наступного керівника ДПСУ не називається.

За інформацією видання Українські новини, Порошенко відставку Назаренка прийняв. За словами Слободяна, президент вже призначив нового керівника ДПСУ. "Має бути офіційне його представлення. Після того, як пройдуть ці заходи, ми назвемо його ім'я", - цитує його Громадьске радіо.

Як відомо, на зустрічі Порошенка з Лукашенком Віктору Назаренку стало погано, він втратив свідомість і був доставлений в лікарню. Інцидент стався 21 липня в приміщенні Адміністрації президента України.

В даний момент стан Назаренка задовільний.

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...