Змусять піти: До Ради внесли два проекти про повторне голосування за відставку Кабміну Яценюка

Постанови вже опубліковані на сайті парламенту.

Кабмін Яценюка. Ілюстрація:antikor.com.ua

У парламенті з'явились дві нові постанови про скасування результатів голосування щодо недовіри Кабміну і призначення переголосування. Відповідні постанови нардепів опубліковані на сайті Верховної Ради, зазначають Патріоти України.

Так, проект постанови №4092 про скасування результатів голосування Верховної Ради України від 16 лютого 2016 року за основу та в цілому проекту постанови про відповідальність Кабміну (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету міністрів України) і новий розгляд проекту згідно із процедурою, передбаченою законом України "Про Регламент Верховної Ради України" зареєстрували депутати Добродомов, Мусій, Матківський та Антонищак.

Інший проект постанови №4093 про скасування результатів голосування і проведення переголосування щодо прийняття резолюції недовіри Кабміну зареєстрували нардепи Сотник від "Самопомочі" та Ігор Луценко від "Батьківщини".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...