Знайшла кого зачепити за "зраду": Ляшко нагадав Тимошенко про співпрацю з Путіним і Януковичем (відео)

Парламентар зауважив, що Тимошенко продовжує свою колабораціоністську політику і після Революції Гідності.

Олег Ляшко. Фото:Korrespondent.net

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відповів на докори депутатів від «Батьківщини» та нагадав Юлії Тимошенко про випадки її співпраці із Володимиром Путіним та Віктором Януковичем. Про вчинки очільниці “Батьківщини” народний депутат розповів з трибуни Верховної Ради, передають Патріоти України.

"Шановна Юліє Володимирівно, може ви забули, як у 2009 році Конституцію із Януковичем переписували і на 20 років владу ділили? А може ви забули, як хіхікали з Путіним, коли російські війська убивали грузинських дітей? Чи може ви забули, як разом із ригами не голосували за засудження російської агресії проти Грузії?", – сказав політик.

Народний депутат наголосив, що агресія Росії проти України стала наслідком незупинення Путіна у Грузії.

"Якби ви, замість того, щоб хіхікати з Путіним і по 500 доларів купувати у нього газ, дали Путіну по зубах у Грузії, не було б окупації Криму, не було б війни на Донбасі", – звернувся до Юлії Тимошенко Олег Ляшко.

Парламентар зауважив, що Тимошенко продовжує свою колабораціоністську політику і після Революції Гідності.

"Я вам скажу, що у вас спільного з регіоналами: ні ви, ні вони жодного разу не були на фронті за три роки війни", – підсумував Олег Ляшко.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...