Знайшла заміну Галкіну? Мережу схвилювало фото Пугачової з молодим режисером

Знаменита російська співачка Алла Пугачова здивувала своїх шанувальників, опублікувавши в соцмережах знімок з молодим актором і режисером Олександром Горчіліним, повідомляють Патріоти України.

"Вітаю Олександра Горчіліна з класною роботою. Фільм "Кислота" приголомшує правдою життя. Всім треба подивитися - і батькам, і дітям (16+)", - написала Примадонна в Instagram, коментуючи своє фото з 26-річним актором.

Інтернет-користувачі активно обговорюють нове фото зірки: "Примадонна з молодим і симпатичним хлопцем - Галкін має нервувати!" "Від такої радості захлинутися можна! Побережіть себе, мадам!" "Думаєш, вічно молода будеш!? Ще не вечір!!!".

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...