Знімаємо капелюха: Названо найбільш шановану жінку в світі

У рейтинг, який очолила Анджеліна Джолі, також увійшли королева Єлизавета, Хілларі Клінтон, Опра Уїнфрі, Мадонна, Ангела Меркель і Кейт Мідлтон.

Анджеліна Джолі на засідання Ради Безпеки у справах Близького Сходу і Сирії. Фото: cosmo.ru.

Міжнародна дослідницька компанія YouGov опублікувала рейтинг найбільш шанованих людей світу - так, серед жінок першу сходинку, обійшовши професійних політиків, зайняла 40-річна американська актриса, режисер і громадський діяч Анджеліна Джолі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Знаменита голлівудська актриса обігнала британську королеву Елизавету II, яка нещодавно відсвяткувала своє 90-річчя, і колишню першу леді США, американського політика, сенатора від штату Нью-Йорк і кандидата на пост президента США від Демократичної партії на виборах 2016 року Гілларі Клінтон. Єлизавета II і Клінтон виявилися на другому і третьому місцях відповідно.

Також в список потрапили такі представниці шоу-бізнесу, як телеведуча Опра Уїнфрі, співачки Селін Діон, Шакіра, Мадонна, Тейлор Свіфт, а також актриси Сандра Баллок, Емма Уотсон, Меріл Стріп і Дженніфер Лоуренс.

Відзначимо, що опитування проводилося в тридцяти країнах. Респондентам пропонувалося відповісти на два питання "ким ви захоплюєтеся?" (можливі кілька варіантів відповіді) і "ким ви захоплюєтеся найбільше?" (однозначна відповідь).

Анджеліна Джолі - американська актриса, режисер і сценарист, фотомодель, посол доброї волі ООН, дружина відомого актора Бреда Пітта. Володарка премії "Оскар", трьох "Золотих глобусів" (перша актриса в історії, яка три роки поспіль вигравала премію) і двох премій Гільдії кіноакторів США.

У 2009, 2011 і 2013 роках за версією журналу Forbes Джолі була названа найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду.

У Пітта і Джолі шестеро дітей, причому троє з них - прийомні: 14-річний Меддокс, 12-річний Пакс і 11-річна Захара.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...