"Знову на дровах": Соцмережі про захід путінського фрегата в Середземне море (фото)

Користувачі інтернету не стримують емоцій.

Ілюстрація: russ-smi.ru

Користувачі соціальних мереж з гумором обговорюють повідомлення про те, що до берегів Сирії повернеться фрегат Чорноморського флоту РФ "Адмірал Григорович". повідомляють Патріоти України.

У зв'язку з цією новиною блогери згадали сумно відомий авіаносець "Адмірал Кузнєцов", який сильно димів на шляху свого проходження до Сирії.

"Ви тільки не смійтеся, але тут ще одна коптилка вирішила скласти конкуренцію Виміралу Кузнєцову. НАТО, тремти!", "Чергова екологічна катастрофа", "Головне вчасно маскувальний пустити дим", "Знову многоходовачка працює на дровах!)) ох вже ці нафтовики!", - пишуть користувачі Twitter в коментарях.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...