Знову "відгріб": У Сєвєродонецьку побили сепаратиста Арсена Клінчаєва

Клінчаєва насилу відбили його знайомі і відвезли в одну з клінік Лисичанська.

Арсен Клінчаєв. Фото:Еспресо.TV

У Сєвєродонецьку Луганської області побили екс-депутата "Партії регіонів", Арсена Клінчаєва, який організував погроми і заворушення в Луганську навесні 2014 року, а також піднімав російський прапор над будівлею Луганської облради. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив громадський активіст Єфрем Кузнєцов, інформують Патріоти України. "

"Сегодня в 14.00 в районе ресторана «Шале» в Северодонецке группой патриотически настроенных граждан был жестко избит известный сепапартист Арсен КЛИНЧАЕВ. Клинчаева с трудом отбили его знакомые и отвезли в одну из клиник Лисичанска.

Мы сейчас ведем поиск куда отправился Клинчаев зализывать раны и сообщим общественности куда можно подтянуться для разговора с ним и его покровителями.

Что делал Клинчаев в Северодонецке пока не известно. Был он в кампании одного из депутатов городского совета Севера.

Мы умышленно не указываем лиц совершивших акт гражданского остракизма в отношении сепара.

Напомним, что Арсен уже неоднократно отгребал в области от местных жителей. Это он - луганский сепаратист Арсен Клинчаев, организовал погромы и беспорядки в Луганске весной 2014 года, а также поднимал российский флаг над зданием Луганского облсовета.

После начала столкновений в Луганске Арсен Клинчаев выехал в Киев, где проживает в настоящее время. Что он делал в городе пока не понятно. Но мы узнаем.", - написав він.

Кузнєцов також заявив, що Клінчаєва спеціально чекали. Активіст додав, що нападниками не були жителі Сєвєродонецька, а, "швидше за все, бійці добровольчих батальйонів".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...