Знову втік: У НАБУ припускають, що Онищенко вже поїхав з Великобританії

Однак куди - поки невідомо.

Нардеп Онищенко. Фото: ЖЖ

У НАБУ припускають, що депутат Олександр Онищенко залишив територію Великобританії, тому інформація про місце його перебування є сумнівною. Про це "Українській правді" повідомив співрозмовник в НАБУ, передають Патріоти України.

"За оперативною інформацією, Онищенко залишив Великобританію. Він активно пересувається останні кілька тижнів. Тобто цінність документу, який передали його захисники – сумнівна", - сказав співрозмовник.

Водночас, як розповіла УП прес-секретар НАБУ Дар'я Манжура, офіційного підвтердження про пересування Онищенка поки немає. За її словами, документ з контактами Онищенка не пояснює причину неявки Онищенка.

На питання "Української правди" вона додала, що в НАБУ було передано заяву від імені Онищенка на директора НАБУ. Жодних печаток, або копій паспорту з візами і штампами, які б могли свідчити про перебування Онищенка в певній країні, там немає.

У заяві, за словами Манжури, Онищенко також заявив про готовність співробітничати з правоохоронними органами "у формі міжнародного співробітництва".

Також, за її словами, якщо Онищенко двічі не з'явиться на допит, це дасть підстави подати клопотання про його примусовий привід, а потім про оголошення в загальноукраїнський розшук. Наступний крок – міжнародний розшук.

Як відомо, Національне антикорупційне бюро викликало Олександра Онищенка на другий допит на 5 серпня. На перший допит у у віторок він не з’явився.

Китай і Росія наполягають на "політичному" вирішенні війни в Україні: Сі Цзіньпін зробив заяву

четвер, 16 травень 2024, 18:56

Лідер КНР Сі Цзіньпін під час пресконференції з правителем РФ Володимиром Путіним заявив, що Китай і РФ виступають за політичне врегулювання війни в Україні, яку розпочала Росія під керівництвом Путіна. Днталі: Путін наразі перебуває із візитом у Китаї...

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....