Зрада чи перемога, або якими будуть наслідки прориву Саакашвілі через кордон

Прогнози експертів досить різні.

Ситуація з проривом в Україну політика Міхеїла Саакашвілі продовжує активно обговорюватися в соціальних мережах. У суспільстві знайшлися як прихильники такого проникнення в країну, так і противники, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Ті, хто не схвалюють прорив Саакашвілі в обхід закону сходяться на думці, що подібні події вже відбувалися на східних кордонах України в 2014 році і ні до чого хорошого це не призвели.

Також вони вказують на явні порушення закону і відзначають, що подібні події грають на руку Кремлю.

Вони відзначають, що ситуація з проривом і риторика прихильників Саакашвілі більше схожі на боротьбу з однією людиною, а не за всю країну. І нагадують про те, що в країні йде війна.

У свою чергу прихильники Саакашвілі вказують на те, що влада повторює помилки попередників.

Також є люди, у яких виникли запитання до обох сторін інциденту. Вони також відзначають, що насправді в ситуації програли обидва опонента.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...