Зрадників до стіни і розстріляти: Гаврилюк пояснив, як парламент повинен реагувати на торгівлю з окупованим Донбасом (відео)

Нардеп також запропонував озброїти народних депутатів.

Михайло Гаврилюк. Фото:скрін відео

Народним депутатам потрібно роздати автомати, а зрадників, які причетні до торгівлі з окупованою частиною Донбасу, поставити до стінки і розстріляти. Про це заявив нардеп від "Народного фронту" Михайло Гаврилюк в кулуарах Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Я думаю, що всіх народних депутатів треба озброїти, дати всім автомати, і піти тих всіх зрадників поставити до стінки і розстріляти", - зазначив він, відповідаючи на питання, як парламент повинен реагувати на торгівлю з окупованою територією Донбасу.

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...