"Зраду геть, або ТОП-5 міфів про воєнний стан", - Тука

"Деякі міфи, які вчора розповсюджували популісти", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Георгій Тука, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"– "відтепер військові можуть вилучати ваші автівки та майно"

Панове, той факт, що національна поліція може вже давним-давно, в разі необхідності, вилучати приватний автотранспорт, вам не заважає спати вночі?

– "тепер Порошенко може надалі самостійно подовжувати термін дії воєнного стану, правлячи вічно!"

Ніяка "пролонгація" не передбачена діючим законодавством.

– "військові відтепер можуть займати ваші будинки!"

Тобто, коли військові гинуть за нас – вони "герої", коли вони мерзнуть та голодують в окопах – "молодці", а, якщо в разі початку бойових дій, військові займуть вашу оселю – "рятуйте"?!! Щось тхне "зрадою", ні?

– "ми ЗА введення воєнного стану, але вимагаємо збереження всіх прав громадян!"

Шановні! Воєнний стан, власне, і передбачає певні обмеження прав громадян! Це - його суть!

– "навіщо це робити, нам це нічого не дасть!"

Можете вважати введення воєнного стану в 10 областях певною репетицією і підготовкою. Згідно норм діючого законодавства, введення воєнного стану дає можливітсь вчиняти наступні дії:
– встановлювати посилену охорону важливих об"єктів національної економіки;
– забороняти торгівлю зброєю...
– встановлювати порядок використання фонду захисних споруд цивільного захисту...

Зрозуміло, що треба зробити певну ревізію цього фонду, розглянути готовність кадрового резерву, відпрацювати злагодженість роботи регіональних штабів і багато чого іншого.

Тому, дуже прошу, не впадати в істерію, а подивитись, як живуть Луганщина та Донеччина: магазини працюють, кінотеатри працюють, банки і ресторани – теж. Люди подорожують країною в вільному режимі.

Якщо ранком ви почнете масово скуповувати сіль-воду-сірники, то ажіотаж та дефіцит – це, виключно, настлідки ваших дій! Геть зраду!".

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...