Зробити "правильным хохлом": Окупанти відзначатимуть у Криму річницю з дня народження Шевченка

Ідеологам окупаційного режиму крім маріонеткових кримсько-татарських організацій знадобилося активізувати і українські

Проросійська "українська громада у 2018/ Джерело: krymr.com

Російська влада в українському Криму офіційно оголосила про намір відзначити 205-ту річницю дня народження Тараса Шавченка і запросила туди "усіх охочих". "Захід" окупанти проведуть 9 березня в Керчі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Крим Реалії"."Українська громада міста Керчі (проросійська організація, – 24 канал) 9 березня о 10:00 запрошує всіх охочих вшанувати пам'ять видатного українського діяча покладанням квітів у сквері імені Тараса Шевченка", – йдеться у повідомленні місцевої російської адміністрації.

Зазначимо, рік тому день у народження Шевченка його пам'ять в окупованому Криму також відзначили – кримчани принесли квіти до пам'ятників у Севастополі, Ялті, Керчі та Сімферополі.

Так званий мітинг від так званої української громади Криму/ Джерело: krymr.com

Зазначимо, рік тому "українська громада Кримуі" отримала дозвіл від окупантів на проведення "мітингів", але активістам Українського культурного центру проводити акцію заборонили.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...