"Зробити щось добре": Янукович зазбирався в Україну

Переконує - мріє повернутися на Батьківщину.

Віктор Янукович. Фото: zn.uaЧетвертий президент Віктор Янукович, який зараз переховується в Ростові-на-Дону, вважає, що в України і Росії є "величезні перспективи для відновлення нормальних взаємин". Про це він заявив в інтерв'ю групі російських і українських журналістів у зв'язку з триріччям Революції Гідності, повідомляють Патріоти України.

"Я живу в Ростові (Ростові-на-Дону), орендую там невеликий будинок, спілкуюся зі своїми близькими і, звичайно, зі своїми соратниками. Вони теж знаходяться в складному становищі і теж мріють, як і я, щось добре зробити для України, українського народу. І, звичайно, ми всі мріємо повернутися на батьківщину для того, щоб взяти участь у відновленні нормального життя, щоб наші діти жили в цивілізованій країні", - сказав Янукович.

При цьому він каже, що не має "жодних ілюзій або великих амбіцій". Також Янукович стверджує, що в України і Росії і зараз "є величезні перспективи для відновлення нормальних взаємин", тому що країни "об'єднує дуже давня історія".

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...