''Зруйнувати країну зсередини'': Російський політик проговорився про запасний план війни проти України (відео)

Костянтин Затулін фактично визнав: Росія дійсно має в Україні п'яту колону, що займається дестабілізацією обстановки в країні.

Костянтин Затулін. Фото: zatulin.ru.

Депутат нелегітимної Держдуми Росії Костянтин Затулін заявив, що не менш ефективним, ніж війна, в Україні був би вплив на "російських співвітчизників" і робота з проросійськими політичними силами. Це свідчить про те, що країна-агресор не полишає надії зруйнувати Україну зсередини, зазначив у своєму відеоблозі на Youtube журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Я не бачив ніякої перспективи у введенні військ російських в Україну. Я бачив іншу перспективу — необхідність щільніше працювати з політичними силами України, з нашими співвітчизниками в Україні. Спробувати вийти на маси населення України через голову тієї самої української політичної еліти, яка абсолютно зрадницька по відношенню до українсько-російських відносин. Ось цього ми не змогли забезпечити", сказав Затулін на прес-конференції одного із пропагандистських російських ЗМІ.

Цимбалюк проаналізував його промову і зробив висновок, що скандальний політик озвучив один із планів Кремля щодо ведення гібридної війни в Україні. Крім того, журналіст наголосив, що Затулін фактично визнав: Росія дійсно має в Україні п'яту колону, що займається дестабілізацією обстановки в країні.

"Костянтин Затулін протиставляє введенню російських військ роботу з "співвітчизниками". Тим самим підкреслюючи, що "російські співвітчизники", тобто по-простому у нас їх називають поганим словом "вата", — для того, щоб вони зруйнували нашу країну зсередини. Це взагалі парадокс, тому що Росія позиціонує "російських співвітчизників" винятково як п'яту колону, яка повинна зруйнувати країни, в яких вони живуть. Ну, звісно, на славу великої Росії", пояснив Цимбалюк.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...