ЗСУ мстяться за загибель бійця: Окупанти на Донбасі зазнають втрат

Не давати спуску окупантам. На силу відповідати подвійою силою, єдина мова котру розуміють російські зайди

У суботу, 17 листопада, в ході бойових дій на Донбасі було ліквідовано двоє бойовиків, ще двоє поранені. Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил, зазначають Патріоти України.

Уточнюється, що за добу окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому зафіксовано 10 випадків застосування озброєння, забороненого мінського домовленостями.

Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій з мінометів калібру 82 мм в районах населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошківське, Оріхове, Вільний, Троїцьке та Світлодарськ. Окрім того, поблизу Жолобка, хутора Вільного та Світлодарська противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. По опорних пунктах неподалік Мар'їнки, Березового, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкиного окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...